Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

USB C naar USB C datakabel 100W, 1m - USB C-kabel van gevlochten nylon, USB 3.1, 10 Gbit/s, 8K voor mobiele telefoon, tablet, smartwatch, GPS, speaker en meer

(0 beoordelingen)

Op voorraad

Levering: 2-3 werkdagen

Compatibel met

Aflevering: €2.95

incl. btw.

Varianten

USB-C naar USB-C

USB-C naar USB-C

€ 9,99
Overzicht

Genoeg van ondermaatse kabels die breken of waarmee het eeuwen duurt om uw apparaten mee op te laden? Ga voor de keuze van professionals - namelijk deze kwalitatief hoogstaande 100W USB-C naar USB-C-oplaadkabel met een gegevensoverdracht van 10 Gbps en een video-overdracht van 8K Ultra HD van CELLONIC®

Deze dubbel gevlochten nylon 100W USB-C-datakabel en lader van professionele kwaliteit in zwart ondersteunt een maximale laadsnelheid van 3,1 A en een gegevensoverdracht met snelheden tot 10 Gbps en biedt een video-overdracht van 8K Ultra HD.

Deze breukvaste kabel met een behuizing van een aluminiumlegering en versterkte connectoren voor extra flexibiliteit kan 180 graden buigen zonder dat de binnendraad beschadigd raakt.

Een elektronisch gemarkeerde slimme chip maakt slim, veilig en supersnel laden mogelijk, waardoor deze universele kabel kan worden gebruikt om smartphones, tablets en zelfs compatibele laptops snel en efficiënt op te laden.

Specificaties USB-C-verlengkabel:
CELLONIC® data- en laadkabel / interfacekabel
Kabel Materiaal: Nylon
Connector materiaal: Aluminum
Aansluiting 1: USB C Type C connector
Version: USB 3.1
Laadstroom: 3A
1m long USB lead
Kleur: zwart


★ 3 jaar garantie ★
De USB-kabels van CELLONIC® staan voor hoge kwaliteit en gecertificeerde standaarden en er wordt dan ook 36 maanden garantie op gegeven!
Technische details
SKU: 941990
Gewicht: 71 g
Lengte: 23 mm
Breedte: 60 mm
Hoogte: 15 mm
EAN: 4063714173213
Compatibiliteit

Geschikt voor de volgende apparaten

Beoordelingen

Jouw mening telt

Nog geen beoordelingen

Op dit moment zijn er nog geen beoordelingen voor dit product. Maar jouw inzichten worden zeer op prijs gesteld! We geloven in de kracht van echte feedback van onze geverifieerde kopers om onze gemeenschap te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Gerelateerde producten

Dit vind je misschien ook leuk...

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten