Uitstekend 2500+ beoordelingen op google Google

Batterij voor Lenovo IdeaPad G50-700, G40-70m, G500, Z50, G505s Touch, G505, Z500, Z710, S510p, G400s Touch, Lenovo L12M4E01 Laptop - 4400mAh 14.4V

(73 beoordelingen)

Op voorraad

Levering: 2-3 werkdagen

Compatibel met

Aflevering: €2.95

incl. btw.
Overzicht

subtel laptop accus – voor meer energie

Deze nieuwe subtel accu geeft je laptop een tweede leven, zodat je langer kunt werken, video's bekijken of gamen - net als toen je computer nieuw was.

100% geschikt voor Lenovo accus

Specifiek ontworpen voor jouw laptop. Bekijk de volledige compatibiliteitslijst hieronder

Gegarandeerde 4400mAh capaciteit & performance

In tegenstelling tot veel concurrenten zijn onze accucapaciteiten waar, echt en gegarandeerd. Deze batterij heeft 4400mAh en biedt hoge prestaties, langere looptijden en 1000+ laadcycli - precies zoals geadverteerd.

 

CE, FCC & RoHS gekeurd & 3 jaar garantie

Onze Grade A batterijcellen zijn streng getest om optimale veiligheidsniveaus te garanderen en worden geleverd met ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, oververhitting en overspanning. Als gespecialiseerde leverancier sinds 2004 staan onze vervangende accus voor hoge kwaliteit en gecertificeerde normen - daarom geven wij 3 jaar garantie op onze laptop accus.

De duurzame keuze

Vervang de accu, niet je laptop. Het is de slimmere, goedkopere, milieuvriendelijkere keuze - verminder jouw ecologische voetafdruk en onnodig afval.

Kies subtel en lever nooit in op kwaliteit. Bestel nu!

Opmerking: >> Een vervangende lithium-ion batterij met een hogere capaciteit (1000mAh of meer) zal een klein beetje uitsteken aan de onder- of achterkant van de laptop, maar hij is gewoon geschikt voor gebruik, omdat onze vervangende batterij speciaal ontworpen is voor het batterijcompartiment in je laptop.

 

Technische details
SKU: 923203
Gewicht: 513 g
Lengte: 294 mm
Breedte: 73 mm
Hoogte: 58 mm
Spanning: 14.4V
Celtype: Lithium Ion
Capaciteit: 4400mAh
EAN: 4250843466068
Compatibiliteit

Geschikt voor de volgende apparaten

Vervangt de volgende producten

Beoordelingen
Gereviewd door
Oke. ik raad het aan
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was spanish
Todo correcto. Lo recomiendo
Gereviewd door
Past op en verhoogt de computer
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
Convient et surélève l'ordinnateur
Gereviewd door
Prima bedrijf! De bestelling vlot geleverd. Ik had nog een vraag en die werd vlot beantwoord. Een aanrader, deze webshop.
Gereviewd door
Het product is correct en goed verpakt.
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was finnish
Tuote oii oikea ja hyvin pakattu.
Gereviewd door
Snel geleverd en werkt perfect
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was german
Schnell geliefert und funktioniert perfekt
Gereviewd door
Batterij was snel binnen een dag binnen. Past in het daarvoor bestemde apparaat, de accu is uiteraard groter door de hogere capaciteit. Maar dit komt de luchttoevoer vanuit het apparaat ten goede. Batterij geplaatst, past en laadt op, over de levensduur kan helaas na een week nog niets gezegd worden. Dat zal uitwijzen of het de moeite waard is om opnieuw te kopen. Ook voor andere apparaten. Op basis van de andere reviews vertrouw ik op de kwaliteit.
Gereviewd door
De accudrager is breder dan het origineel. Ik denk dat er meer batterijen zijn geïnstalleerd. Hierdoor heeft de accu een grotere laadcapaciteit, wat een voordeel is. Omdat het product breder is, staat de laptop iets schuin, wat ik ergonomischer vind. Ook kan de laptop beter lucht zuigen omdat hij niet meer plat ligt. Over de levensduur kan ik niets zeggen. De laadtijd is aanzienlijk langer, maar dat geldt ook voor de looptijd. Gekocht voor Lenovo Z70
Gereviewd door
Zeer goede beschrijving van het product in de online shop. De bestelde accu past perfect. De prijs was zeer goed. De levering was erg snel.
Gereviewd door
Dit is de tweede batterij die ik heb gekocht voor deze laptop die ik heel vaak gebruik. Ik had de ervaring dat ik bij een andere leverancier een batterij bestelde voor een tweede laptop, maar ik was erg teleurgesteld. Ik raad Subtel daarom aan, beschikbaarheid, prijs, kwaliteit en levertijden correct
Gereviewd door
Uitstekende aankoop. De accu past perfect in mijn laptop. Zorgvuldige verpakking en snelle verzending. Ik raad aan.

Dit vind je misschien ook leuk...

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten