Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

Batterij voor Sony VAIO VPC-E Laptop - 6600mAh 10.8V - 11.1V

(67 beoordelingen)

Op voorraad

Levering: 2-3 werkdagen

Compatibel met

Aflevering: €2.95

incl. btw.
Overzicht

subtel® laptop batterijen hebben een lange levensduur en zijn gebouwd om lang mee te gaan – voor meer uren stroom tussen de oplaadbeurten.


Deze nieuwe subtel® accu geeft je laptop een tweede leven, zodat je langer kunt werken, video's bekijken of gamen - net als toen je computer nieuw was.

✔ Ontworpen voor performance - subtel® laptop batterijen leveren continu hoge prestaties, langere looptijden en 1000+ laadcycli - voor langer niet aangesloten gebruik dat de levensduur van je originele laptop batterij evenaart of zelfs overtreft.
✔ 100% compatibiliteit - Speciaal ontworpen om een perfecte vervanging van de batterij voor jouw laptop. Vind de volledige compatibiliteitslijst hieronder
✔ CE, FCC & RoHS gekeurd - Onze Grade A batterijcellen zijn streng getest om optimale veiligheidsniveaus te garanderen en worden geleverd met ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, oververhitting en overspanning.
✔ 3 jaar garantie - Als gespecialiseerde leverancier sinds 2004 staan onze vervangende batterijen voor hoge kwaliteit en gecertificeerde normen - daarom worden ze geleverd met 36 maanden garantie.
✔ Bespaar geld, help het milieu - Vervang de batterij, niet je laptop. Het is de slimmere, goedkopere, milieuvriendelijkere keuze - verminder jouw ecologische voetafdruk door recycling en verminder onnodig afval.

Snelle levering. 30 dagen retourbeleid. Koop nu!

Opmerking: >> Een vervangende lithium-ion batterij met een hogere capaciteit (1000mAh of meer) zal een klein beetje uitsteken aan de onder- of achterkant van de laptop, maar hij is gewoon geschikt voor gebruik, omdat onze vervangende batterij speciaal ontworpen is voor het batterijcompartiment in je laptop.

Technische details
SKU: 912538
Gewicht: 576 g
Lengte: 295 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 55 mm
Spanning: 10.8V - 11.1V
Celtype: Lithium Ion
Capaciteit: 6600mAh
EAN: 4250264957725
Compatibiliteit

Geschikt voor de volgende apparaten

Vervangt de volgende producten

Beoordelingen
Gereviewd door
Reeds gemaakte opmerking.
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
Commentaire déjà effectué.
Gereviewd door
zeer goede goederen, snelle levering
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was german
sehr gute ware, prompte lieferung
Gereviewd door
Voorlopig hoef ik mezelf alleen maar te prijzen voor deze aankoop, goede weerstand na verloop van tijd in ieder geval veel beter dan de originele batterij, het is een pluspunt.
Gereviewd door
product voldoet geheel aan de verwachtingen
Gereviewd door
Zeer goed product, geen cd of iets anders, direct herkend door de pc
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
Très bon produit, pas de CD ou autre, directement reconnu par le PC
Gereviewd door
Ziet er goed uit. Deze versie met 7800 mhw. 1 uur en 40 minuten en 70% batterij beschikbaar
Gereviewd door
Ja
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
oui
Gereviewd door
Deze nieuwe batterij voor mijn laptop werkt prima (7200 variant). De batterij die er standaard in zit gaat maar anderhalf uur mee, deze geeft rond de 4 uur bij intensief gebruik. Een hele grote verbetering dus. Ben er zeer tevreden mee. Werkt gelijk zodra je hem aansluit.
De batterij is natuurlijk groter dan de standaard die erin zat, maar dit is mooi verwerkt met extra pootjes, zodat het net een standaard onderdeel van de laptop lijkt. Bovendien heeft mijn ventilator nu toegang tot lucht en maakt hij minder snel hoge toeren en harder geluid. Echt een aanrader!
Gereviewd door
Uitstekende kwaliteit, merk echter op dat aangezien de batterij bijna twee keer zo "vullend" is als de originele, deze daarom volumineuzer is! Maar dit is vrij positief, in feite verhoogt het de laptop een beetje aan de achterkant waardoor hij beter kan worden geventileerd :)
Gereviewd door
geen klachten
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
rien à redire

Dit vind je misschien ook leuk...

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten