Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

Batterij voor Sony VAIO VPC-E Laptop - 6600mAh 10.8V - 11.1V

(67 beoordelingen)

Op voorraad

Levering: 2-3 werkdagen

Compatibel met

Aflevering: €2.95

incl. btw.
Overzicht

subtel® laptop batterijen hebben een lange levensduur en zijn gebouwd om lang mee te gaan – voor meer uren stroom tussen de oplaadbeurten.


Deze nieuwe subtel® accu geeft je laptop een tweede leven, zodat je langer kunt werken, video's bekijken of gamen - net als toen je computer nieuw was.

✔ Ontworpen voor performance - subtel® laptop batterijen leveren continu hoge prestaties, langere looptijden en 1000+ laadcycli - voor langer niet aangesloten gebruik dat de levensduur van je originele laptop batterij evenaart of zelfs overtreft.
✔ 100% compatibiliteit - Speciaal ontworpen om een perfecte vervanging van de batterij voor jouw laptop. Vind de volledige compatibiliteitslijst hieronder
✔ CE, FCC & RoHS gekeurd - Onze Grade A batterijcellen zijn streng getest om optimale veiligheidsniveaus te garanderen en worden geleverd met ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, oververhitting en overspanning.
✔ 3 jaar garantie - Als gespecialiseerde leverancier sinds 2004 staan onze vervangende batterijen voor hoge kwaliteit en gecertificeerde normen - daarom worden ze geleverd met 36 maanden garantie.
✔ Bespaar geld, help het milieu - Vervang de batterij, niet je laptop. Het is de slimmere, goedkopere, milieuvriendelijkere keuze - verminder jouw ecologische voetafdruk door recycling en verminder onnodig afval.

Snelle levering. 30 dagen retourbeleid. Koop nu!

Opmerking: >> Een vervangende lithium-ion batterij met een hogere capaciteit (1000mAh of meer) zal een klein beetje uitsteken aan de onder- of achterkant van de laptop, maar hij is gewoon geschikt voor gebruik, omdat onze vervangende batterij speciaal ontworpen is voor het batterijcompartiment in je laptop.

Technische details
SKU: 912538
Gewicht: 576 g
Lengte: 295 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 55 mm
Spanning: 10.8V - 11.1V
Celtype: Lithium Ion
Capaciteit: 6600mAh
EAN: 4250264957725
Compatibiliteit

Geschikt voor de volgende apparaten

Vervangt de volgende producten

Beoordelingen
Gereviewd door
De batterij van 7800 mAh steekt één centimeter onder de laptop uit zodat deze niet meer plat op de tafel kan staan en het toetsenbord nu schuin staat. Als je de laptop op je schoot zet duwt de batterij in je benen. Jammer dat dit niet vermeld stond in de beschrijving op de website. Er was maar één foto afgebeeld (waarschijnlijk de 4400 mAh). De levensduur na opladen is OK.
Gereviewd door
thuis en op reis, ik zal het aanbevelen met conforme apparatuur
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
à domicie et en voyage, je le recommenderai materil conforme
Gereviewd door
In verband met mijn notebook kreeg ik een bugmelding bij het opstarten van het systeem. de functie wordt echter niet beïnvloed
Gereviewd door
Ik kan helaas niets precies zeggen omdat ik de batterij nog niet lang genoeg heb, maar tot nu toe werkt het prima.
Gereviewd door
ja wat kun je zeggen, het artikel werkt en daar ga je
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was german
ja was soll man sagen, artikel passt funktioniert und ab geht die post
Gereviewd door
Een prima product. Helaas was het probleem met het opladen van de accu niet verholpen, maar ik wil deze accu toch bewaren om meer capaciteit te hebben.
Wat niet in de beschrijving stond is dat er een "laag" batterijen bovenop de oorspronkelijke laag is geplaats om zo de capaciteit te verhogen en dit dus onder de laptop uitsteekt. Ik heb de laptop veel op schoot en dit is dan toch wel hinderlijk.
Gereviewd door
De gekochte batterij past er meteen in. Door zijn hoge capaciteit heeft hij echter een extra hoogte waardoor de laptop aanzienlijk dikker en minder praktisch is. Dit was niet zichtbaar op de productfoto. Daarom alleen het cijfer "voldoende".

Dit vind je misschien ook leuk...

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten